Мэдээ мэдээлэл

Эко, зөөлөн, тансаг Рибай стейкийг Нагоми ресторанаас


Канад технологийг Монгол фермийн арга барилтай хослуулан бүтээсэн Занаду шилмэл үхрийн махыг тухлан зооглох боломжийг Нагоми ресторан бүрдүүллээ. Зах зээлд дээд зэрэглэлийн, сайн чанартай мах тогтмол нийлүүлдгээрээ хүлээн зөвшөөрөгдсөн цөөхөн газрын нэг бол Занаду Разорбак компани юм.

Хүний биед хэрэгтэй, тосонд уусдаг аминдэмүүд үхрийн маханд л байдаг гэдгийг хүнсний салбарынхан гайхан магтдаг. Тиймээс Нагоми ресторан Занаду үхрийн махыг сонгон, хамгийн зөөлөн шүүслэг Рибай стейк гаргаж эхэллээ. Нагоми рестораны мэргэжлийн тогооч нарын онцолсноор хамгийн гоё стейк шарахын тулд дэлхийн хаана ч гурван зарчим баримталдаг аж. Нэгдүгээрт сайн чанарын зөөлөн шүүслэг мах сонгох, хоёрдугаарт махаа сайтар давтаж, зөөлрүүлэн бэлтгэх, гуравдугаарт галаа зөв тохируулж шарах юм. Өөхгүй бараан мах нь шаралтын явцад аргуу хатуу болдог учраас бага зэргийн өөхтэй буюу үхрийн нуруу болон сээрний мах хамгийн зөөлөн, шүүслэг стейк болдог байна. Япон жороор хоолоо бэлтгэдэг Нагоми рестораны тогооч нар Занаду фермийн үхрийн нурууны шүүслэг махаар хүнсний нэмэлт нөөшлөгчгүй эко, тансаг амттай стейкийг өөрсдийн гал тогоондоо “амилуулж” байна.

Та Нагоми сүши рестораны Рибай стейк болон Чикин стейкийг захиалаад урамшуулалд нь Япон үндэсний амтат хачруудыг амтлаарай. Урамшуулал 07-р

Хаяг: Хүүхдийн 100 Хаан Банкны 1 давхарт Нагоми 1 ресторан.       / 7007-5167/

Хаяг: Галлериа Улаанбаатар төвийн 2 давхарт Нагоми 2 ресторан. /7000-5045 /